woensdag 20 augustus 2014

Dag 6 Roadtrip back to FL

Vannacht slaap ik niet zo lekker... Jammer want de dagen ervoor sliep ik zoooo lekker in het Disney bed. We vinden het allebei heel jammer dat we hier vandaag weg moeten... We hoeven echt geen parken te bezoeken, we krijgen hier genoeg Disney Magic mee ... Zo beginnen we toch ook vandaag maar met een ontbijtje. Dit keer niet in het Pop maar bij de buren, in het Landscape of Flavors in het Art of Animation Resort.... We kiezen vandaag de wafels... Herkennen jullie de Disney figuren erin?
In de winkel staan vandaag ineens allemaal Halloween spullen en zelfs kerstballen... Ze weten zeker hier ook dat in Nederland de herfst al is begonnen? Milan heeft zijn kaart nog van de Arcade en we vullen m nog een keer bij... Uiteindelijk wisselt hij zijn punten in voor een pinguin knuffelkussen, een gum en een bandje dat je om je pols kunt slaan.

Dan is het half 10... Om 11 uur moeten we uitchecken dus we hebben nog even de tijd. Omdat we een lange rit voor de boeg hebben is het wel lekker om nog even te zwemmen. De bowling pin pool is lekker rustig dus we springen er nog een poosje in. Dan is het toch echt tijd om de spullen te pakken en precies om 11 uur zijn we uit de kamer.
We proppen alles in de auto en rijden dan naar het hoofdgebouw om uit te checken. Ook wil Milan nog even een paar afleveringen van Disney series downloaden dus dat doen we in het reataurant. In de kamer was er nauwelijks wifi en ook bijna geen mobiel (4G) bereik. Blijkbaar komt dat door de onweersbeveiliging op de daken van POP?
Nog wat laatste blikken op het hotel....
Dan begint de reis weer naar Fort Lauderdale. Onderweg hebben we een stop ingelast in de Boyton Beach Mall. Hier zijn we eerder geweest, maar ik was eigenlijk vergeten dat het niets bijzonders was... Ik had er een ander plaatje bij in mijn hoofd. Toch slaagt Milan nog wel en ik koop nog een kadootje voor een collega die pas een zoon heeft gekregen... Toch veel leuker als het uit de States komt ;)

Het treintje rijdt dwars door de mall.
In de Disney store hier helaas geen Tsum Tsums voor Milan maar wel iets Hollands
Het is half vijf en de lunch hebben we overgeslagen... Die wafels gingen lang mee.... In de foodcourt kiest Milan voor de Subway en ik neem de bourbon chicken.
Dan nog de laatste 3 kwartier naar Fort Lauderdale. Het wordt hier alweer veel drukker op de weg maar we rijden het zonder hindernissen. Om 6 uur staan we voor de deur en zijn we weer 'thuis'. Eerst de wifi weer 'aan' ;)
Rond half 8 pakken we nog even de auto naar de Mac... Het is woensdag en de hamburgers zin $ 0.49 en de cheeseburgers $ 0.69. Milan eet voor het eerst een cheeseburger. De drankjes waren duurder dan het eten ;)
Vanavond doen we niets meer behalve online zijn en een beetje TV kijken. Morgen alweer de laatste volle dag. Stukje varen, butterfly garden, strand of de laatste inkopen? We weten het nog niet! Ontbijt wordt IHOP, die staat nog op het lijstje!










6 opmerkingen:

  1. Lekker hoor, die Bourbon Chicken en de Mac is daar wel heel erg goedkoop in vergelijking met hier in NL.

    De Boyton Beach Mall ben ik nog nooit geweest maar lijkt me wel een leuk uitgangspunt om een dagtripje te maken vanuit Orlando.

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohw bourbon chicken, zo lekker...
    Geniet nog van de laatste volle dag !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is echt waar de Mac is veel goedkoper dan gezond eten. Jammer toch?
    Geniet nog van jullie laatste volle dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou dat was weer een heerlijk verblijf in het hotel, jammer dat jullie nog maar 1 dag hebben.
    Btw. wat een koopje die burgers bij de Mac, niet in vergelijking met wat wij in NL betalen;-(
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik tel vrijdag ook nog mee als redelijk volle dag hoor....;')

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jullie hebben echt genoten van het weekje Florida goede terug reis vandaag

    BeantwoordenVerwijderen