zaterdag 16 augustus 2014

Dag 2 .... Standaard!

Vandaag was eigenlijk alles wel standaard US vakantie. Om half 3 wordt Milan wakker, neemt iets te eten en gaat op zijn iPad.

Hij zegt later dat hij nog wel vier keer heeft geprobeerd te slapen maar ik heb het niet gezien... Of ik sliep toen zelf? In ieder geval heb ik me nog een keer omgedraaid! Om 6 uur was ik wel echt klaar... Dan maar douchen en ontbijten. Milan wil graag winkelen! Nu dan wel vooral altijd voor zichzelf he, zo'n modelkind is het nu ook weer niet ;). Het wordt de Aventura Mall, daar zijn we niet eerder geweest. Ligt op een half uurtje rijden van het hotel. Natuurlijk wordt de naastgelegen Toys r Us ook even opgenomen in de planning.

Kwart voor 9 rijden we weg.... Half uurtje later bij de ToysrUs maar helaas is het een kleine variant dus We zijn er binnen 5 minuten uitgekeken. Zo'n vier uur na ons kleine ontbijt krijg ik wel erg trek in koffie dus lonkt het terras van de .....Starbucks! Broodje erbij!

Natuurlijk gaan we eerst op zoek naar de Disney Store, de nieuwste rage uit Japan heet TsumTsum. Het is ook een app, spelletje op de iPad. Milan zoekt er een uit van de kleinste maat, verder natuurlijk een vinylmation van Nemo.

 

Dan nog een bezoekje aan de LegoStore en daar gaat het volgende spaarpotbedrag eruit aan Minecraft lego. In een andere winkel vindt hij nog een Minecraft vest (en kleren betalen we natuurlijk niet zelf) en nog een verzamelPop(petje).... Hij is helemaal blij met zijn aankopen en bezoekjes aan andere winkels zoals GAP en Abercrombie zijn ook geen punt.... Alleen daar is niks leuks te vinden. De Microsoft store is natuurlijk speelparadijs 2.0, net als de Apple store.... Deze computer was het helemaal, vooral door het handige haakje voor je koptelefoon ;)... Is trouwens ook touchscreen.... Maar mama blijft Apple fan!

Als het luchtijd is vinden we snel de foodcourt en nog sneller scant Milan de aanwezige restaurantjes.... Keus is makkelijk...Five Guys!

Ondertussen appen we met Mauro en Andy... Die willen ook wel zo'n broodje!

Na de lunch nog even een snel rondje en dan in de auto terug naar het hotel.... Ik wil met Milan even zwemmen maar het onweer begint dus dan maar even niet... Even rust...

Dan na 3 uur toch nog maar even naar de GameStop en de Target.... We hebben de MacandCheese smaak van de chips gekocht om te proeven..... Ben benieuwd! Verder heeft Milan nog een interessant Minecraft boek gevonden... Laat hem maar lekker Engels lezen!

Voor je het weet is het dan half 6, we rijden dus gelijk maar door naar de Outback.... Natuuuuuuurlijk zit de bon voor het free kidsmeal nog in mijn map....in het hotel... Dan maar niet 'free'. Crispy lobster tacos dit keer voor mij....

Als we terug zijn wil Milan gelijk lekker zijn bed ...nog even zijn nieuwe boek lezen, dan nog een filmpje op de iPad en om 20.10 slaapt hij.... Morgen vroeg op en richting Orlando!

 

10 opmerkingen:

  1. Ja die jetlag valt altijd tegen. Lekker geshopt. Nog heel veel plezier samen!

    Groetjes,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom in de USA! Klinkt weer lekker vertrouwd: Starbucks, Outback... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, jullie hebben aardig wat af gelopen vandaag, denk dat slapen wel gelukt is;-)
    Goed geslaagd voor zo'n eerste shop dag en het eten ziet er ook niet verkeerd uit!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 21.15 uur is voor de eersten dag een hele mooie tijd om te gaan slapen hoor.
    Al weer lekker geshopped zie ik.
    Enne die bon voor Outback ga je vast nog wel gebruiken toch?
    Have Fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk zo'n "standaard" 1e dag. Beetje shoppen, een Starbucks op z'n tijd, lekker eten en vroeg naar dromenland. Wat kan een mens daar van genieten en dat doen jullie ook !

    Succes met de rit naar Orlando vandaag. Lekker genieten van alles wat op jullie pad komt en wij genieten digitaal met jullie mee.

    Greetz,
    Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekkere dag zo, hmm een five guys.. dat wil ik ook!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk, jullie zijn er! Fijne eerste dag en dan vandaag op naar Orlando, fijne trip en geniet van de vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lekker vroeg wakker, shoppen, foodcourt, zijn jullie in Florida ??
    Goede reis richting Orlando. Via de Turnpike toch een reisvan 3,5 uur. Van de week nog gereden.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Have fun. Moet je terug ook weer naar Miami, of stap je in Sanford op ?

    BeantwoordenVerwijderen